Administrateur (m/v)

CogasTech Vacature

Administrateur (m/v)

CogasTech BV is een vooruitstrevend, innovatief en onderscheidend installatiebedrijf in met name de glastuinbouw en industrie. De kerntaken zijn advies, ontwerp, installatie, automatisering, en serviceverlening aan warmte, elektro en water technische installaties en energiesystemen.

Onze huidige administrateur gaat eind 2022 met pensioen en wij zoeken hiervoor een ervaren administrateur die haar kan opvolgen.

Functie

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsadministratie en personeelsadministratie. Je hebt een divers takenpakket, denk onder andere aan: crediteuren, debiteuren, grootboekadministratie en projectadministratie.

Je bent in staat om de werkzaamheden te overzien (helicopterview) en doorziet gemakkelijk verbanden. Naast het beheren van de volledige administratie ben je sparringpartner van de bedrijfsleiding en geef je gevraagd en ongevraagd advies over diverse financiële aspecten die spelen binnen het bedrijf. Je bent verantwoordelijke voor de (bedrijfs)administratie in de breedste zin van het woord. Je voegt waarde toe door actief mee te denken in de groei van het bedrijf en de gestelde doelen te behalen.

Ben jij de administrateur die wij zoeken? Neem dan direct contact met ons op. Wij hebben naast een dynamische werkomgeving in een sector (die volop in beweging is) ook nog eens leuke collega’s.

Wat vragen wij?

Afgeronde financiële MBO-4/HBO opleiding

Enkele jaren ervaring in een zelfstandige financiële functie, binnen een projectorganisatie

Ervaring met Microsoft Office

Ervaring met Syntess Atrium is een pré

Ervaring in het voorbereiden van de jaarrekening en het opstellen van maandrapportages is een pré

Wat bieden wij jou!

Een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid

Leuk en afwisselend werk

Een fijne werksfeer in een gezellig team

Volop ontwikkelmogelijkheden

Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, 13 atv-dagen en een goede pensioenregeling

Een passend salaris, afgestemd op jouw ervaring en opleidingsniveau

De startdatum is in overleg

Enthousiast geworden of heb je vragen?

Neem contact op René Velthuis 06-53553359 of solliciteer direct per e-mail naar info@cogastech.nl of met het formulier op deze pagina.

Enthousiast? Laat ons je interesse weten!