Over ons

Welkom bij Cogas Tech BV

Cogas Tech BV is een toonaangevend, innovatief bedrijf in de glastuinbouw, tuincentrumbranche, agrisector en industrie. Al ruim 50 jaar is het bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren, installeren én onderhouden van complete installaties. Cogas Tech BV heeft een ruime kennis en jarenlange ervaring in huis en kan nagenoeg iedere technische wens vervullen.

Ons werkterrein heeft zich in de jaren uitgebreid naar andere sectoren en verduurzaming van de installatietechnieken, waarbij deskundigheid, kwaliteit, service 24/7, ontzorging, duurzaamheid en innovatie belangrijke aspecten blijven!

Historie

In 1963 vond de oprichting plaats van het oorspronkelijke bedrijf, dat ontstaan is vanuit Zantingh BV te Aalsmeer. Aanvankelijk was het een groothandel in verwarming en verwarmingsonderdelen. Daarna is men zich gaan specialiseren in de installatietechniek, toegespitst op de tuinbouw.

In  de jaren daarna werd het bedrijf uitgebreid met Cogas Noord BV in het Noorden des land 's en werd in 1995 de toenmalige directeur R. Zantingh opgevolgd door G.J. Zantingh. Deze deed het bedrijf in 1999 van de hand en drie medewerkers namen het bedrijf over. Elektro Emmeloord BV werd overgenomen en Cogas West BV opgericht en uiteindelijk samengevoegd tot één bedrijf te weten Cogas Installatiegroep BV. In 2013 kwam het bedrijf in zwaar weer en ging failliet.

Reuvekamp Holding BV heeft het bedrijf in december 2013 overgenomen en omgedoopt tot het huidige Cogas Tech BV.

Visie

Wij gaan ons werkterrein nog meer uitbreiden naar andere sectoren en toeleggen op de verduurzaming van de installatietechnieken, waarbij deskundigheid, kwaliteit, service 24/7, ontzorging, duurzaamheid en innovatie belangrijke aspecten blijven!

Het enthousiaste, gemotiveerde, maar vooral deskundige team Cogas Tech BV ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet!

cogas tech facebook cogastech twitter filmpjes houtgestookte cv systemen