Totaalinstallateur

Als totaalinstallateur ontwerpen, installeren en onderhouden wij het complete pakket aan technische installaties. Alle disciplines om een totaalproject op te leveren zijn bij Cogas Tech in huis, van verwarmings-, water-, elektro- en regeltechnische installaties tot en met de complete datacommunicatie.

Objectief advies

Bij de aanschaf van een installatie gaat vanzelfsprekend een grondige analyse vooraf. Uit die analyse vloeit een objectief advies voort over welke installatie voor uw bedrijf, in uw situatie, de beste keus is. We vinden het belangrijk om u te voorzien van de juiste informatie en u behoeden voor uitgaven die niet noodzakelijk zijn. Onze specialisten hebben de juiste knowhow en mentaliteit in huis, om u volledig te ontzorgen. Kortom: het team van Cogas Tech zorgt voor objectiviteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Onze 24-uursservicedienst is zeven dagen per week actief om mogelijk oponthoud te verhelpen.

Service op maat

Cogas Tech biedt de mogelijkheid om vaste afspraken te maken over het onderhoud en de inspectie van uw installaties in de vorm van een serviceovereenkomst. Wij werken daarbij niet met standaardcontracten, maar sluiten een overeenkomst op maat in nauw overleg met u. Het uitgangspunt is dat Cogas Tech service levert die optimaal aansluit op de kennis en vaardigheid van uw eigen mensen en die past bij de specifieke installaties in uw bedrijf.

Kwaliteit, innovatie en ervaring

Cogas Tech is een toonaangevend, innovatief bedrijf en al ruim 50 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren én onderhouden van complete installaties. Het team van Cogas Tech is veelzijdig en continu op de hoogte over de laatste ontwikkelingen in de markt. Bij Cogas Tech staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zoeken steeds naar mogelijkheden, waarmee optimaal kan worden omgegaan met energie. Op het gebied van vergaande procesautomatisering en klimaatbeheersing, aardwarmte, warmte- en koudeopslag, decentrale energieproductie, geothermie en toepassing van alternatieve brandstoffen hebben wij de juiste kennis én ervaring in huis.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)527 - 697451 of info@cogastech.nl. Wij helpen u graag verder!

 

Contact

Cogas Tech BV
Penning 6
8305 BH Emmeloord

+31 (0)527 – 697451
info@cogastech.nl
cogas tech facebook cogastech twitter filmpjes houtgestookte cv systemen