Over Cogas Tech

Cogas Tech BV is een toonaangevend, innovatief bedrijf in de glastuinbouw, tuincentrumbranche, agrisector en industrie. Al ruim 50 jaar is het bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren, installeren én onderhouden van complete installaties. Cogas Tech BV heeft een ruime kennis en jarenlange ervaring in huis en kan nagenoeg iedere technische wens vervullen.

Ons werkterrein heeft zich in de jaren uitgebreid naar andere sectoren en verduurzaming van de installatietechnieken, waarbij deskundigheid, kwaliteit, service 24/7, ontzorging, duurzaamheid en innovatie belangrijke aspecten blijven!

Onze Kenmerken

24/7 servicedienst

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN

TROTSE VAKMENSEN

Kwaliteit centraal

CogasTech is de totaalinstallateur voor de horti- en agrisector, het onderwijs, de industriesector, het MKB en de recreatiesector. Al ruim 50 jaar is ons bedrijf gespecialiceerd in het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van complete installaties. We hebben een ruime kennis en jarenlange ervaring in huis en kunnen nagenoeg iedere technische wens vervullen.

Ons werkterrein heeft zich in de jaren uitgebreid naar verduurzaming van de installatietechnieken in alle marktsegmenten, waarbij deskundighei, kwaliteit, service 24/7, ontzorging, duurzaamheid en innovatie belangrijke aspecten blijven!

Totaalinstallateur

Als totaalinstallateur ontwerpen, installeren en onderhouden wij het complete pakket aan technische installaties. Alle disciplines om het totaalproject op te leveren zijn bij CogasTech in huis. Van verwarmings-, water-, elektro- en regeltechnische installaties tot en met de complete datacommunicatie.

w

Objectief advies

Bij de aanschaf van een installatie gaat vanzelfsprekend een grondige analyse vooraf. Uit die analyse vloeit een objectief advies voort over welke installatie voor uw bedrijf, in uw situatie, de beste keus is. Wij zorgen voor objectieviteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid! Onze 24-uur servicedienst is zeven dagen per week actief om mogelijk oponthoud te verhelpen.

Service op maat

CogasTech biedt de mogelijkheid om vaste afspraken te maken over het onderhoud en de inspectie van uw installaties, in de vorm van een serviceovereenkomst. Wij werken daarbij niet met standaardcontracten, maar sluiten een overeenkomst op maat in nauw overleg met u. Het uitgangspunt is dat CogasTech service levert die optimaal aansluit op de kennis en vaardigheid van uw eigen mensen en die past bij de specifieke installaties in uw bedrijf.

Innovatie en ervaring

CogasTech is een toonaangevend, innovatief bedrijf en al meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in het ontwerpen, installeren en onderhouden van complete installaties. Door de veelzijdigheid van ons team, die constant op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de markt, heeft ons werkterrein zich in de loop der jaren uitgebreid naar verduurzaming van de installatietechnieken. Wij zoeken steeds naar mogelijkheden, waarmee optimaal kan worden omgegaan met energie. Op het gebied van vergaande procesautomatisering en klimaatbeheersing, aardwarmte, warmte- koudeopslag, decentrale energieproductie, geothermie en toepassing van alternatieve brandstoffen hebben wij de nodige kennis en ervaring in huis!