Waar is Cogas
Tech actief

Onze Sectoren

Al meer dan 50 jaar is Cogas Tech een betrouwbare partner in diverse sectoren en zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren, installeren én onderhouden van complete installaties. Wij hebben een ruime kennis en jarenlange ervaring in huis en kunnen nagenoeg iedere technische wens vervullen. 

Glastuinbouw

Tuincentra

Agrisector

Industrie

Non-profit

Glastuinbouw

Milieubewust, flexibiliteit en duurzaamheid zijn voorwaarden die in onze installatieontwerpen voorop staan. Naast verschillende installaties voor milieubewuste energieopwekking en een grote diversiteit aan ventilatie- en verwarmingssystemen voor tuinbouw, tuincentra en industriële omgeving, behoren ook andere werktuigbouwkundige installaties voor onder andere CO2 dosering, warmte- en koude opslag, geothermie, gasdistributietechniek en toepassing van duurzame energiebronnen tot onze expertise. Onze warmte technische installaties worden volledig in eigen beheer uitgevoerd. Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden een combinatie van systemen die naadloos bij uw wensen aansluit.

Elektrotechniek

Elektrotechniek is een soms onzichtbaar, maar niet onbelangrijk, terrein in de diverse sectoren. Deze kan variëren van algemene techniek voor het comfort in uw kantoren en productielocatie, tot de zeer specifieke techniek die gevraagd wordt in uw productieproces. Van ontwerp tot en met uitvoering, uw gehele elektrotechnische installatie kan worden ontworpen, geleverd en geïnstalleerd door het team van Cogas Tech. Wij voorzien u van de juiste elektrotechnische installatieonderdelen, compleet met trafostations, in- en verkoopregelingen en meetinrichtingen. Ook voor zonne-energie, noodstroomvoorzieningen, assimilatiebelichting, data-, geluid- en verlichtingsinstallaties kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag!

Meet – regeltechniek

Er zijn vele processen binnen uw bedrijf die geregeld moeten worden. Naast het gebruik van procescomputers, maken wij ook gebruik van door ons zelf geprogrammeerde PLC ’s, gebouwbeheerssystemen en data-uitwisseltechnieken. Met een team van gespecialiseerde medewerkers en een eigen 24/7 helpdesk in Emmeloord zorgen wij voor de installatie en instandhouding van uw regelinstallatie, zodat u altijd de volledige controle heeft en optimaal geïnformeerd wordt over uw verschillende bedrijfsprocessen. 

Watertechniek

(Her)gebruik van water wordt steeds belangrijker in de wereld. Bruikbaar water op kwaliteit houden en kwalitatief verbeteren en/of ontsmetten, in de hedendaagse kas is waterhuishouding net zo belangrijk als klimaatregeling. Wij vinden de manier om de watergift in uw kas, teeltvloer of groenprojecten te optimaliseren. Want de juiste waterkwaliteit in combinatie met de juiste voedingsstoffen zijn van groot belang om de kwaliteit van uw planten, groenten en bloemen te garanderen. Wij adviseren u graag over onze mogelijkheden in water technische oplossingen voor opvang, ontsmetting en behandeling van water alsmede de verschillende technieken voor bijv. het meegeven van voedingsstoffen. Van sanitaire installaties tot proceswaterinstallaties, water voor consumptief gebruik, voor brandbestrijding of in irrigatiesystemen zoals boven-beregening, bevloeiingsinstallaties, eb- en vloedsystemen, een hangende spuitrobot of rijdende gietbomen, elke toepassing heeft zijn eigen kenmerken en voorwaarden.